Szélcső csecsemőknek, többször felhasználható!

Egyszerűen alkalmazható, biztonságos, azonnali segítség a babák levegővel megtelt pocakjának!

Szülőként szinte mindenki találkozik azzal a problémával, hogy a csecsemő vigasztalhatatlanul sír és kemény gázzal teli a pocakja, vagy, hogy székrekedése van. A probléma hátterében általában egyszerű dolog áll, az emésztőrendszer érése.

Az első hónapokban az emésztőrendszer működése nem kellően hatékony, az emésztetlen táplálékból a vastagbélben különféle gázok képződnek, melyek feszítik a beleket. A csecsemő emésztőrendszerének képessé kell válni a megfelelő hatékonyságú emésztésre, de míg minden összehangolódik, eltelik néhány hónap. Jellemzően 6 hónapos korra megszűnnek a panaszok.

De mit tehetünk szülőként addig is, amivel gyors enyhülést hozhatunk a babának ?

Speciálisan erre a problémára lett kifejlesztve a többször használatos BABYWIND szélcső, hogy otthon szülőként azonnali enyhülést hozhassunk a babánknak!

A BABYWIND szélcsővel könnyen, teljes biztonsággal és kedvező árának köszönhetően, rendkívül gazdaságosan elősegíthetjük a babánk pocakjából a gázok távozását és a székelést, a lehető legtermészetesebb módon minden féle gyógyszer használata nélkül.

A BABYWIND szélcső speciálisan a csecsemők és a szülők igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve.

Használatával gyorsan segíthet a csecsemők túlzott gázképződés okozta problémáin és a szorulásos panaszokon. A puha, speciális egészségügyi anyag, és az innovatív, lekerekített, ütközővel ellátott forma, biztonságossá és egyszerűvé teszi a minden napi használatot, mint a baba, mint szülő számára. Más szélcsövekkel ellentétben, a különleges kialakítás és az áttetsző anyag, egyszerűvé teszi a tisztítást.

Kapható a gyógyszertárakban.
Egészségpénztári kártyára kiadható.

Ajánlott fogyasztói ára 1.280,-Ft

Az eszköz használata:
babywindAz eszköz rövid, keskeny végét kenje be babaolajjal (síkosítsa) a kíméletesebb használat érdekében.

Fektesse a hátára a csecsemőt, és emelje lábait a feje irányába, majd óvatosan csúsztassa be a szélcsövet a végbélnyílásba, mintha lázmérőzne. 

Csak a keskeny rövid részt kell a végbélnyílásba helyezni. A gázok távozása után a csecsemő azonnal megkönnyebbül. Ezt követően óvatosan húzza ki a szélcsövet és szükség szerint tisztítsa, fertőtlenítse.

Tisztítás:
Az eszköz tisztítása történhet egyszerűen meleg vízzel csap alatt, folyékony szappannal, vagy antibakteriális kézmosó szeres átmosással, vagy ha szükséges 1-2 perces kifőzéssel. A szélcsövet minden használat után kellőképpen tisztítsa meg!

Bővebb információ a BabyWind szélcsőről:  www.babywind.hu

Ismerje meg további termékeinket!

lactinatal